Praktische info

Toegang tot de beurs

Gratis toegang op vertoon van perskaart.

Parking

Journalisten kunnen gratis parkeren op vertoon van hun perskaart op de nieuwe FRONT parking, vlakbij de ingang van hal 1. Om er te geraken volgt u de volledige loop en binnenloop, over parking P4 ‘dieren’.

Perssecretariaat

Het perssecretariaat bevindt in de Sky Lounge, op de eerste verdieping van hal 1.

Gelieve u bij (eerste) aankomst te melden op het perssecretariaat bij Gunther De Mey voor registratie (persbadge) en eventueel bijkomende documentatie of informatie.

Wanneer u uw GSM-nummer laat noteren, kan u via sms op de hoogte worden gebracht van onverwachte persactiviteiten. Normaal zullen de berichten echter tijdig worden meegedeeld op het berichtenbord.

Op het perssecretariaat is documentatie van de standhouders beschikbaar. U zal op de hoogte worden gehouden van de persbriefings en de resultaten van de prijskampen.

Dagelijkse persbriefings

Elke ochtend (10.15u) en elke avond (17.30u) wordt op het perssecretariaat een korte persbriefing gegeven door de organisatoren van Agriflanders. U hoort daar het laatste nieuws uit eerste hand. Wij hopen u daar te mogen verwelkomen.
 

Persmap 1ste persconferentie

Op vrijdag 24 augustus 2018 werd tijdens een persconferentie in het Penitentiair Landbouwcentrum van Ruiselede een eerste tipje van de sluier opgelicht over Agriflanders 2019. U kan de persteksten hieronder downloaden.

Met de steun van