Exposanten | Op- en afbouw

Op- en afbouw

De opbouw kan gebeuren op volgende dagen en uren

(Eventuele vervroegde opbouw dient aangevraagd te worden bij Easyfairs Belgium.)

De afbouw kan gebeuren op volgende dagen en uren

Inrichting en afwerking van de standen

Gelieve bij de opbouw van de standen rekening te houden met de volgende richtlijnen:

De inrichting van de standen moet overeenkomen met wat bepaald is in het algemeen reglement en met de voorschriften van Easyfairs Belgium en de brandweer.

Iedere exposant dient de afmetingen van zijn standplaats te respecteren zoals deze zijn aangeduid op de vloer. Het is verboden om publiciteitsmateriaal buiten deze ruimte te plaatsen of materiaal (promoborden, vlaggen) boven de gangen te laten uitsteken.

Indien de aanpalende muren van een stand hoger zijn dan die van de buurstand, dient de achterzijde van die muur (dus gericht naar de buurstanden) afgewerkt te worden in overleg met de aanpalende stand(en).

Scheidingswanden hoger dan 3m moeten goedgekeurd worden door Easyfairs Belgium. U stuurt hiervoor een e-mail met het ontwerp van de stand naar exhibitor@easyfairs.com.

Om het harmonieus geheel te bevorderen, behoudt de organisator van Agriflanders zich het recht voor alle storende installaties en versieringen te laten wegnemen of te doen veranderen. Spandoeken mogen in geen enkel opzicht de tentoonstelling ontsieren. Hierover oordeelt het secretariaat van Agriflanders.

De open zijden van de stand mogen voor maximum 1/2 met panelen worden afgesloten.

Daags vóór de opening dienen alle werkzaamheden beëindigd te zijn vóór 21.00u.

Technische informatie hallen

Agriflanders

Agriflanders vindt plaats in Flanders Expo in Gent, één van de grootste evenementencomplexen in België en gelegen net naast de E40.

Agriflora BV

Kortrijksesteenweg 1144k
B-9051 Sint-Denijs-Westrem

Tel: 09 245 36 13
Fax: 09 245 36 11
info@agriflanders.be

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze evenementen.