WERKERS / Boerennatuur Vlaanderen vzw

Standnummer:
4421

WERKERS is dé referentie voor de organisatie van werk op uw land- en tuinbouwbedrijf. Ons  aanbod omvat een ruime waaier van diensten: seizoen- en uitzendarbeid, agrarisch aannemingswerk, landschapsonderhoud, de inzet van vervangingspersoneel via onze unieke bedrijfshulpverzekering en algemene HR-ondersteuning. Bovendien kan u ook voor ons aan de slag. Door vennoot te worden van onze eigen cvba kan u een extra inkomen verwerven.

Interesse? Kom dan zéker langs op onze stand van WERKERS en BOERENNATUUR of bezoek onze website www.werkers.be!

Merken en producten

WERKERS agro bedrijfshulp

  • De klassieker in het aanbod van WERKERS! Een verzekering voor uw land- en tuinbouwbedrijf waarbij u in ruil voor een lidmaatschapsbijdrage zeker bent van professionele hulp in geval van arbeidsongeschiktheid of vakantie. Vanaf nu ook voor tuinaannemers en paardenhouders!

WERKERS in aanneming

  • Een unieke kans voor land- en tuinbouwers om binnen een legaal kader een extra inkomen te verwerven, nl. als vennoot van onze cvba die gespecialiseerd is in landschapsonderhoud en agrarisch aannemingswerk.

WERKERS in uitzenden

  • Dé referentie voor de organisatie van seizoenarbeid en uitzendwerk in de land- en tuinbouw en de brede agro-voedingsindustrie. Maar ook actief buiten de sector én een trouwe partner uw jobstudenten en algemene HR-diensten.

Klauwverzorging & vee scheren

  • Reeds jaren bekend om de kwaliteitsvolle dienstverlening op vlak van pedicure en scheren van uw vee.

Winterdiensten

  • Gladheidsbestrijding door middel van (preventief) zout strooien en sneeuw ruimen tijdens de wintermaanden. Uitgevoerd door ons netwerk van vennoten en zelfstandige land- en tuinbouwers uit heel Vlaanderen.

De Hagendorser

  • Met deze zelfontwikkelde machine bieden wij een unieke oplossing bij het beheer en onderhoud van uw grote landschappelijke hagen in gans Haspengouw, Voeren en sinds kort ook in Vlaams-Brabant.

Boer en natuur vzw

  • De vzw Boerennatuur Vlaanderen ondersteunt land- en tuinbouwers om zelf kansen te creëren voor landbouw, natuur en landschap (ecologie x economie). Belangrijke kerntaken van deze organisatie zijn adviesverlening, stimuleren en ondersteunen van uw lokale samenwerkingsverbanden (agrobeheergroepen), kennisopbouw en -uitwisseling en ontwikkeling van uw innovatieve projecten m.b.t. agrarisch landschaps-, natuur-, bodem- en waterbeheer.