Werkers

Op de beurs

Locatie op de beurs: 
4
Nummer: 
4421

Over het bedrijf

Werkers
Diestsevest 40
Leuven
Diensten - Mechanisatie - Toelevering veeteelt

WERKERS is dé referentie voor de organisatie van werk op uw land- en tuinbouwbedrijf. Ons  aanbod omvat een ruime waaier van diensten: seizoen- en uitzendarbeid, agrarisch aannemingswerk, landschapsonderhoud, de inzet van vervangingspersoneel via onze unieke bedrijfshulpverzekering en algemene HR-ondersteuning. Bovendien kan u ook voor ons aan de slag. Door vennoot te worden van onze eigen cvba kan u een extra inkomen verwerven.

Interesse? Kom dan zéker langs op onze stand van WERKERS en ABC Eco² of bezoek onze website www.werkers.be!

WERKERS agro bedrijfshulp

De klassieker in het aanbod van WERKERS!
Een verzekering voor uw land- en tuinbouwbedrijf waarbij u in ruil voor een lidmaatschapsbijdrage zeker bent van professionele hulp in geval van arbeidsongeschiktheid of vakantie. Vanaf nu ook voor tuinaannemers en paardenhouders!

WERKERS in aanneming

Een unieke kans voor land- en tuinbouwers om binnen een legaal kader een extra inkomen te verwerven, nl. als vennoot van onze cvba die gespecialiseerd is in landschapsonderhoud en agrarisch aannemingswerk.

WERKERS in uitzenden

Dé referentie voor de organisatie van seizoenarbeid en uitzendwerk in de land- en tuinbouw en de brede agro-voedingsindustrie. Maar ook actief buiten de sector én een trouwe partner uw jobstudenten en algemene HR-diensten.

Klauwverzorging & vee scheren

Reeds jaren bekend om de kwaliteitsvolle dienstverlening op vlak van pedicure en scheren van uw vee.

Winterdiensten

Gladheidsbestrijding doormiddel van (preventief) zout strooien en sneeuw ruimen tijdens de wintermaanden. Uitgevoerd door ons netwerk van vennoten en zelfstandige land- en tuinbouwers uit heel Vlaanderen.

De Hagendorser

Met deze zelfontwikkelde machine bieden wij een unieke oplossing bij het beheer en onderhoud van uw grote landschappelijke hagen in gans Haspengouw, Voeren en sinds kort ook in Vlaams-Brabant.

Agrobeheerscentrum Eco²

De vzw agrobeheercentrum Ecokwadraat (ABC Eco²) ondersteunt land- en tuinbouwers om zelf kansen te creëren voor landbouw, natuur en landschap (ecologie x economie). Belangrijke kerntaken van ABC Eco² zijn adviesverlening, stimuleren en ondersteunen van uw lokale samenwerkingsverbanden (agrobeheergroepen), kennisopbouw en -uitwisseling en ontwikkeling van uw innovatieve projecten m.b.t. agrarisch landschaps-, natuur-, bodem- en waterbeheer. 

WERKERS in UITZENDEN bestaat 20 jaar: een uniek uitzendkantoor

Het uitzendkantoor WERKERS in UITZENDEN wordt 20 jaar! Reeds 20 jaar levert ons uitzendkantoor met een specialisatie in land- en tuinbouw een professionele dienstverlening.  Om het 20-jarig bestaan van onze activiteiten binnen het uitzendwerk te vieren, houden we tijdens Agriflanders een verjaardagsontbijt op 11 januari 2019.

Het vinden van geschikte werkkrachten op het juiste moment binnen een onderneming is een heuse uitdaging. In een maatschappij waar de vraag om arbeidskrachten steeds nijpender wordt, is de expertise van WERKERS in UITZENDEN relevanter dan ooit. “Het bijzondere aan WERKERS is wellicht niet alleen onze specialisatie in de land- en tuinbouw maar vooral de unieke, persoonlijke aanpak waarmee we zowel klanten als uitzendkrachten op een correcte en professionele wijze bedienen”, stelt Ben Kusters, Directeur WERKERS.

Opgericht in 1998 door de VZW Agro|Bedrijfshulp en Boerenbond, heeft WERKERS in uitzenden vanaf zijn ontstaan de missie om arbeidspieken op te vangen in de land- en tuinbouwsector. 80% van het WERKERS’ clienteel situeert zich in de land- en tuinbouw en voedingssector, maar daarnaast is WERKERS ook een uitzendkantoor voor andere sectoren in  Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

MYWERKERS, dé selfservice voor het beheer van uitzendkrachten

20 jaar expertise, maar ook 20 jaar evolutie! De markt staat niet stil en daar spelen we bij WERKERS op in. Vandaag kunnen onze klanten met de applicatie MYWERKERS, de selfservice van onze beheerssystemen, zelf hun dossier rond uitzendwerk meebeheren. Dit geeft onze klanten én uitzendkrachten bijvoorbeeld de mogelijkheid om online contracten, facturen, prestaties ….te consulteren en beheren.

Verjaardagsontbijt op 11 Januari 2019

Om het 20-jarig bestaan van onze activiteiten binnen het uitzendwerk te vieren, houden we tijdens de beurs Agriflanders een verjaardagsontbijt waarop u van harte uitgenodigd bent.

Tijdstip en locatie:  11/1/2019  van 9.30 tot 11.30 u in Auditorium 4 van Flanders Expo te Gent.

Na een welkom door Sonja De Becker (voorzitter van Boerenbond) zullen Chris Botterman (hoofd sociale zaken van Boerenbond) en Paul Verschueren (FEDERGON, de federatie van HR dienstverleners) tijdens deze ontbijtsessie in gesprek gaan over de evolutie van de arbeidsmarkt en de positie van uitzendarbeid in de land- en tuinbouw.

Interesse? Geef ons een seintje via social.media@werkers.be

Voor meer informatie: Veerle Adriaensen - 03 491 81 01

Met de steun van