Vogelsang

Op de beurs

Locatie op de beurs: 
7
Nummer: 
7212

Over het bedrijf

Vogelsang
Planckstraat 57
Dordrecht
Stallenbouw- en inrichting

Bos Benelux BV gaat vanaf 1.2.2019 verder als Vogelsang B.V.

Via deze weg willen wij u informeren dat onze Nederlandse dochteronderneming Bos Benelux BV per 1 februari 2019 verdergaat onder de naam Vogelsang B.V.

Na meer dan 30 jaar een betrouwbare zakelijke partner te zijn geweest en na de overname van in 2016 door de Vogelsang Groep hebben we besloten om de volgende logische stap te zetten.

Als één van onze belangrijkste partner in pompen,  versnijdings-, verdeel- en distributietechnologie in België en Nederland is Bos Benelux BV een belangrijk onderdeel van onze internationale groeistrategie. Met deze naamsverandering onderstrepen we onze wereldwijde koers.

In lijn met deze strategische wijziging vindt er ook een verandering in het management plaats. Oprichter Bert Bos gaat na 32 jaar succesvol werk te hebben verricht met pensioen en draagt het management over aan Paul Roobol. Eerder was Roobol verantwoordelijk voor het verkoopbeleid bij Bos Benelux BV. Al 30 jaar is hij actief  in de machinebouw en de afgelopen 16 jaar heeft hij verschillende managementfuncties bekleed. Daarmee is hij een vertrouwd gezicht in de branche.

Voor u, als toeleverancier, verandert er verder niets. Wij leveren ongewijzigd uitstekende distributie en ondersteuning van uw producten. De manier waarop we samenwerken, het team en onze contacten die u kent, blijven zoals u van ons gewend bent.

Voor vragen en/of verdere informatie, aarzelt niet om ons te bellen. We staan u graag te woord.

Met de steun van