Vet Shops

Op de beurs

Locatie op de beurs: 
1
Nummer: 
1772

Over het bedrijf

Vet Shops
Noordkaai 24
Izegem
Toelevering veeteelt - Veevoeders

Vet Shops streeft naar een proactieve bedrijfsvoering in de professionele veehouderij. Dit doen wij door ontwikkeling en verkoop van wetenschappelijk onderbouwde producten en concepten voor de veevoederindustrie, dierenartsen en veehouders in de Benelux. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten met kennis en advies voor het creëren van een gezonde veestapel. Deze synergetische aanpak leidt tot reductie van het antibioticagebruik en een beter rendement.

Tonisity™ Px (NIEUW)

Tonisity Px is de eerste isotone eiwitdrank voor biggen en heeft een smaak waar ze dol op zijn. Het hydrateert en ondersteunt de darmwerking voor een gezonde start met minder uitval en/of zwaardere biggen tot gevolg.

Neofenol® (NIEUWE PRODUCTEN IN LIJN)

De Neofenol productlijn bestaat uit diverse plantenextracten die op een natuurlijke manier dieren ondersteunen bij stress, darmproblemen, ontstekingen en bij het ontgiften van de lever in geval van toxines. Door een betere benutting van het voer kan de voederconversie worden verbeterd.

KOFASIL (NIEUW)

Er zijn verschillende producten beschikbaar in de lijn van KOFASIL, allen om de inkuilkwaliteit zo uniform en hoog mogelijk te houden en de verliezen te beperken.  Met KOFASIL liquid kunt u, onafhankelijk van het weer, gaan oogsten wanneer de optimale maaitijd daar is en er kan een uniforme en hoge kuilkwaliteit worden bereikt.

Addcon XL (NIEUW)

De zuren horend bij Addcon XL, hebben ieder hun eigen unieke samenstelling om de darmgezondheid te ondersteunen bij bacteriële problemen. Addcon XL kan perfect via het drinkwater worden gegeven.

Panamax Digest (NIEUW)

Panamax Digest 7.L bevat de perfecte combinatie van unieke additieven ter verbetering van de darmgezondheid. De werking van Panamax Digest 7.L is gebaseerd op unieke eigenschappen van de diverse componenten zoals toxine management, detoxificeren van de lever, ondersteunen immuniteit en verbeteren van de vertering.

Anco® FIT (NIEUW)

Anco® FIT is een gut agility activator, ontworpen om de veerkracht van de darm te ondersteunen met behulp van voeding en kan worden toegepast in het veevoer. Het verlichten van stressreacties op nutritionele stressfactoren bij goed presterende dieren, zoals stress bij stofwisselingsreacties, verminderde voeropname en veranderen van de microflora van de pens, helpt het dier om de prestaties efficiënter en consequenter te handhaven.

Hygiëne Concept

Dit concept is speciaal ontwikkeld voor het verlagen van de infectiedruk en ter voorkoming van resistente bacteriën in de intensieve veehouderij. Na reiniging en desinfectie zorgt probiotica voor een veilige omgeving waarin pathogenen geen kans krijgen om te vermenigvuldigen.

Panavit

De productlijn Panavit bevat verschillende vitaminen en mineralen ter ondersteuning van uw vee. Deze zijn zowel in vloeibare vorm als in vaste vorm (korrel) aan het veevoeder toe te voegen. Panavit zorgt voor extra ondersteuning bij tekort aan bepaalde vitaminen in situaties zoals bijvoorbeeld bij hittestress, oxidatiestress en infecties.

Orgabase

Orgabase is een vochtige kruimel op basis van pro- en prebiotica. Het strooien van Orgabase bij de kuikens voor transport en/of op het kuikenpapier zorgt ervoor dat de kuikens direct in contact komen met gunstige bacteriën door het oppikken van de kruimel. Met Orgabase maken de kuikens een betere start.

Formi (NIEUW)

De producten in deze lijn (Formi NDF, Formi GML en Formi Alpha) zijn zuren met ieder hun eigen unieke samenstelling.  Deze verschillende producten zijn uitermate geschikt voor in veevoeders voor ondersteuning van de darmgezondheid bij problemen met bepaalde bacteriën.

Sea Feed (NIEUW)

Deze nieuwe productlijn bestaat uit producten die gebaseerd zijn op mixen van zeewieren, visolie en micro-algen. Deze producten zullen vooral worden ingezet ter ondersteuning van de darmgezondheid en algemene gezondheid van de dieren.

Met de steun van