Transport Verhofstadt

Op de beurs

Locatie op de beurs: 
5
Nummer: 
5114

Over het bedrijf

Transport Verhofstadt
Merelstraat 8
Ertvelde
Toelevering veeteelt

Geëxpandeerde perliet

Perliet is een product dat ontgonnen wordt uit de mijnbouw , het product wordt geëxpandeerd in een oven van ongeveer 1000 graden Celsius , alle levende organisme zijn hierbij gedood . Het product wordt vermalen tot een bepaalde calibratie , een deel van het productie proces laat zich niet expanderen en is korrel vorming  , dat product zullen wij aan alle bezoekers voorstellen als een van de beste droog vormige producten die er op de markt aanwezig zien . Op dit ogenblik is het wel gekend doch onder een beperkte oplage in de landbouw . Wat zijn de voordelen aan dit product het neemt zijn eigen vocht 3 maal op in eigen volume , wat bedoelen wij hier mee als men 1 liter geëxpandeerde perliet neemt dan neemt dit product 3 liter water op , uit proeven van het labo bij Ilvo heeft men een test gedaan op drijfmest , deze verhouding kwam men 2.5 liter uit .Tijdens de zomer maanden droogt het product op zo dat het opnieuw hernieuwbaar wordt .Welke voordelen heeft dit voor landbouwers ,neemt uierontstekingen volledig weg , Amerikaanse of Italiaanse stinkpoot neemt heel sterk af tot het bijna of heel verdwenen is . Gewrichten van de koeien ontzwellen van dit product, zij die op matten liggen . Meer stabiliteit voor koeien die op roosters lopen . In de zomer heeft men veel minder vliegen in de stal aangezien er geen broeiproces kan gevormd worden in het product.

Voordeel voor de melkende boer , minder veeartskosten en een stuk minder zorgen , meer rendement van jullie melkkoeien , onder meer door minder kiemen en cel getallen tijdens het melkproces . Een beter scoren bij de melkafnemer , en een beter prijs voor jullie melk.

Door de jaren heen hebben wij  ervaring op gedaan met onze bestaande klanten en op deze wijze kunnen wij dit product onderschrijven als een van de beste droog strooiend product die momenteel op de markt aanwezig is en niemand kan een beter droog producten aanbieden als ons bedrijf.

Dit product  kan ook gebruik worden voor tuinbouw ,aanleg van tuinen als ook voor herstellingswerken aan machines.

Het product zal te koop zijn in zakgoed van 20 kg en of BB 350 kg.

Wensen jullie nog bijkomende info , komt gerust  even langs op onze stand in hal 5.

Met de steun van