Poulpharm

Op de beurs

Locatie op de beurs: 
1
Nummer: 
1772

Over het bedrijf

Poulpharm
Prins Albertlaan 112
Izegem
Toelevering veeteelt

Poulpharm biedt diensten aan binnen de primaire sector, farmaceutische industrie, nutritionele industrie en academische wereld. Onze activiteiten spitsen zich vooral toe op de pluimvee- en varkensindustrie binnen de domeinen bacteriologie, parasitologie en virologie. Als full-service bedrijf bouwen we voortdurend aan expertise en kwaliteit, zodat we kunnen voldoen aan de steeds evoluerende noden en uitdagingen van onze klanten. Onze toegewijde experten en personeel vormen de basis in ons oplossingsgericht en dynamisch bedrijf.

Ons LABO biedt zowel bacteriologisch en parasitologisch onderzoek aan, dit naast serologische en PCR testen. Als ISO 17025 geaccrediteerd laboratorium staat Poulpharm BVBA garant voor een kwaliteitsvolle uitvoering van elke analyse.

Diergeneeskundige diagnostiek

Uitvoeren van diagnostische testen voor dierengeneeskunde: bacteriologie, PCR, serologie, parasitologie, histologie en pathologie, met bijzondere focus op de pluimvee industrie

Salmonella analyses

Detectie van Salmonella sp volgens ISO 6579-1 (2017) op dierlijke mest – en omgevingsstalen afkomstig van primaire productie.

Autogene vaccins

Productie van autogene vaccins voor pluimvee – en varkenssector, ter ondersteuning van de dierenarts

Research & development

Uitvoeren specifieke onderzoeksprojecten op vraag en op maat van de klant

Met de steun van