Olmix Group

Op de beurs

Locatie op de beurs: 
1
Nummer: 
1142

Over het bedrijf

Olmix Group
Arnhemsestraatweg 8
Velp
Toelevering teelten - Toelevering veeteelt

Als specialist in mariene biotechnologie produceert de Olmix Group natuurlijke hulpbronnen voor de voeding en gezondheid van dieren, planten en mensen. Het streven is en complete en samenhangende keten van voedsel en gezondheid op te bouwen.
De drie divisies van de Olmix Group – Plant Care, Animal Care en Human Care – zijn vernieuwend en hebben hetzelfde doel: meer produceren met minder middelen en tegelijkertijd de voedselveiligheid verbeteren en respect houden voor dier, mens en milieu. Ze vinden hun hulpbronnen in algen, klei en sporenelementen.

Algimun

NATUURLIJKE VERDEDIGINGSMECHANISME VERSTERKEN VOOR BETERE PRESTATIES

ALGIMUN® verhoogt de darmintegriteit en de immuun functie van dieren om ze sterker te maken en in staat te stellen de dagelijkse uitdagingen aan te gaan.

Neosol

Biostimulant van vitale functies van de bodem. Of Biostimulant voor het bodemleven. Granulaat op basis van natuurlijke organische en minerale stoffen. Toepassing vermindert bodemverdichting en risico op erosie, verbetert de bodemstructuur en waterhuishouding, versterkt de humusvorming.

Explorer

Mais telen zonder kunstmest. Explorer S10 is een biostimulerend middel voor de rhizosfeer in korrelvorm. In de rij toegepast bij het zaaien of planten, bevordert het middel een efficiënte beworteling om meer en beter te produceren.

Agroptim

Agroptim SUNSET is een biostimulerend middel voor bladtoepassing op basis van specifieke minerale voedingsstoffen. De originele werkingswijze steunt op de stimulerende eigenschappen van de MIP plant ingrediënten. Deze optimaliseren de ontwikkeling van het gewas en zijn opbrengstbepalende delen.

Algomel

Algomel PUSH is samengesteld uit geraffineerd rood zeewierextract met mangaan om de vegetatieve groei zo vroeg mogelijk te ontwikkelen. Bladtoepassing van deze speciale organisch-minerale verbinding

pusht begingroei waar de plant langdurig profijt van heeft, met een hogere opbrengst, zonder kwaliteitsverlies als resultaat.

ALGIMUN® Nieuw in de "immuniteit" range van Olmix

Wanneer ALGIMUN® in het voer wordt verwerkt, versterkt ALGIMUN® voortdurend de natuurlijke weerstand van de dieren om ze robuuster en beter bestand te maken tegen alledaagse stress. ALGIMUN® optimaliseert de groeiprestaties en verbetert de winstgevendheid.

ALGIMUN® versterkt de integriteit van de darmwand voor een betere weerstand tegen stress, terwijl het de productie van mediatoren van de immuunrespons bij dieren moduleert.

Het is geschikt voor alle soorten en helpt op natuurlijke wijze het gebruik van antibiotica in de landbouw te verminderen.

Met de steun van