Milk@vice

Op de beurs

Locatie op de beurs: 
1
Nummer: 
1732

Over het bedrijf

Milk@vice
Groenhovestraat 10
Torhout
Toelevering veeteelt

Milkadvice is een onafhankelijk adviesbedrijf voor melkveehouders en voor bedrijven die actief zijn in de melkveehouderij. 
Via professioneel advies en opvolging zorgen wij voor gezonde koeien, en voor een hoge en kwalitatieve melkproductie. U wenst een éénmalig advies voor uw bedrijf en dit door een onafhankelijk persoon. U wenst een structurele aanpak voor uw bedrijf. U wenst een specifiek aandachtspunt door middel van opvolging te verbeteren. Wij geven ook presentaties aan veehouders en dierenartsen over verschillende aspecten van de melkveehouderij. Daarnaast verzorgen wij ook incompany opleidingen voor bedrijven actief binnen de melkveehouderij. 
Dierenarts Pieter Passchyn is al sedert zijn afstuderen in 2001 actief in het begeleiden van melkveebedrijven. Sinds juli 2014 is het team uitgebreid met dierenarts Gert Langendries. Voor het klauwverzorgen werken we samen met Brecht Goethals.

Advies

U wenst een éénmalige doorlichting van uw bedrijf en dit door een onafhankelijk persoon.
Wij bieden advies over vruchtbaarheid, uiergezondheid, rantsoen, transitie, melkproductie, jongveeopfok, huisvesting, en dierziekten.

Opvolging

U wenst een structurele aanpak voor uw bedrijf. U wenst een specifiek aandachtspunt onder begeleiding te verbeteren.

Presentaties & workshops

Wij geven presentaties aan veehouders en dierenartsen over verschillende aspecten van de melkveehouderij.
Daarnaast geven wij ook incompany opleidingen voor de bedrijven actief binnen de melkveehouderij. 

Met de steun van