Inve België

Op de beurs

Locatie op de beurs: 
1
Nummer: 
1561

Over het bedrijf

Inve België
Oeverstraat 7
Baasrode
Veevoeders

INVE BELGIE, gevestigd in Baasrode, biedt biggen(pre-)starters, concentraten, premixen, additieven en een aantal nutritionele ingrediënten aan. Al deze producten kenmerken zich als hoogwaardige specialiteiten aangepast aan de specifieke noden van de klant.

INVE BELGIE beperkt zich niet enkel tot het leveren van deze producten maar biedt de klant ook een verregaande service aan van nutritioneel advies, veterinaire ondersteuning, analyses van grondstoffen en voeders tot advies inzake milieuregelgeving.

Voor onderzoek en ontwikkeling werkt het eigen R&D team nauw samen met verschillende onderzoeksinstellingen en universiteiten. Daarnaast beschikt INVE BELGIE over proefbedrijven om nieuwe ontwikkelingen uit te testen onder praktijkomstandigheden. Op deze wijze kan INVE BELGIE de klant steeds adviseren inzake de recentste evoluties in de veevoedersector.

ZOOM

De ZOOM-producten zijn prestarters in balans voor biggen. De keuze van de grondstoffen en hun onderlinge verhouding varieert in functie van het toepassingsgebied. 
ZOOM staat voor efficiënte groei vanaf de eerste dag. ZOOM stimuleert de voederopname en levert een actieve bijdrage aan de algemene gezondheid van de biggen.

FAST

FAST is een nieuw prestarter concept voor eendagskuikens van vleeskuikens, leghennen en kalkoenen. FAST staat voor prestaties en diergezondheid. Door de unieke productiemethode én de evenwichtige samenstelling stimuleert FAST veel sneller de ontwikkeling van de inwendige organen en de immuniteit bij kuikens.

Baya-100

Baya-100 bevat natuurlijke antioxidanten voor betere vleeskwaliteit.

Inve Vegemul

Inve Vegemul is een sterke emulgator voor het gebruik in biggen-, varkens- en pluimveevoeders ter verbetering van de vetverteerbaarheid. Inve Vegemul is 100% plantaardig.

Inve DHA olie

Inve DHA olie is een visolie die zeer geconcentreerd is in langketenige omega-3 vetzuren EPA en DHA.

Jodobet L30

Jodobet L30 is een vloeibare betainebron van natuurlijke oorsprong. Het product is gestandaardiseerd op minimaal 30% betaine.

Inve Laurafit

Inve Laurafit bevat Laurinezuur en Glycerolmonolauraat. Deze vetzuren hebben een sterke antimicrobiële activiteit en zijn in de darm vooral werkzaam tegenover Streptococcen en Clostridia.

Baya-100: natuurlijk antioxidant die de immuniteit ondersteunt en de darmgezondheid verbetert.

Baya-100 is een natuurlijk product afkomstig van vruchten die rijk zijn aan polyfenolen.

Deze polyfenolen hebben een krachtige anti-oxidatieve werking in de cellen wat onder meer de darmgezondheid van de dieren ten goede komt. Daarenboven ondersteunen de polyfenolen het immuniteitssysteem en het algemene metabolisme.

Door Baya-100 toe te voegen aan het voeder zullen de dieren efficiënter groeien en minder gezondheidsproblemen ondervinden.

Met de steun van