Inagro

Op de beurs

Locatie op de beurs: 
4
Nummer: 
4122

Over het bedrijf

Inagro
Ieperseweg 87
Rumbeke-Beitem
Diensten

Al 60 jaar werkt Inagro in Beitem aan een duurzame toekomst voor de land- en tuinbouwers. Innovatie, diversificatie en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden voor het praktijkgericht onderzoek op maat van de lokale landbouwer. Met doorgedreven advies en persoonlijke begeleiding helpen we landbouwers in de uitbouw van hun bedrijf. Het nauwe contact en de lage drempel maken Inagro zeer toegankelijk. Met onderzoek naar nieuwe teelten en nieuwe technieken is Inagro een stuwende en innoverende kracht in de sector.

Via een op maat samengestelde nieuwsbrief, de vakbladen en tijdens proefveldbezoeken of demonstratiemomenten brengen wij onze kennis tot bij jou. Met een eigen gecertificeerd labo is Inagro ook uw partner voor de analyse van grond, mest, water en gewassen.

Analyses

Het gecertificeerd labo van Inagro analyseert jouw bodem, mest, water en plantenstalen en geeft hierbij praktisch advies voor het welslagen van jouw landbouwproductie.

Advies en begeleiding

Inagro geeft je gratis algemeen teelttechnisch advies en doorgedreven technische begeleiding bij je bedrijfsvoering.

Webapplicaties

Enkele webapplicaties van Inagro helpen je o.a. in de zoektocht naar de juiste gewasbeschermingsmiddelen of de juiste waterbehandelingstechniek. Alles is terug te vinden op het online platform ‘Mijn Bedrijf’.

Met de steun van