GEA Belgium

Op de beurs

Locatie op de beurs: 
7
Nummer: 
7321

Over het bedrijf

GEA Belgium
Kartuizersweg 6a
Kontich
Mechanisatie - Stallenbouw- en inrichting - Toelevering veeteelt

Melkveehouders moeten vandaag de dag melk van hoge kwaliteit produceren op een winstgevende manier, ondanks de stijgende kosten voor dierenvoer, energie en land, en ondanks de schommelende melkprijzen. Voor alle activiteiten in het melkveebedrijf is GEA sinds 1926 toonaangevend als leverancier van innovatieve oplossingen voor bedrijven wereldwijd. GEA Group is een grote technologiegroep met meer dan 17.000 medewerkers.

Met onze aanpak van totaaloplossingen bieden we alles van het melken en de opslag van melk, (automatische) voersystemen, mestmanagement, stalinrichting, oplossingen voor jongvee en geïntegreerde hulpmiddelen voor (melk)bedrijfsmanagement, evenals verfijnde serviceconcepten.

Van individuele producten tot complete, geïntegreerde melksystemen, onze innovatieve technologie wordt ontwikkeld en geproduceerd volgens de meest recente richtlijnen en gecertificeerde kwaliteitsnormen. Als expert is GEA een betrouwbare partner van melkveehouders over de hele wereld, om te helpen hun toekomst met succes en op een duurzame manier te managen.

Tijdens Agriflanders presenteert GEA voor het eerst in België een aantal innovaties. Belgische melkveehouders kunnen onze innovaties bekijken op onze stand in januari.

Deze innovaties zijn voor het eerst gepresenteerd in Duitsland tijdens de Eurotier, maar komen zoals gezegd voor het eerst naar België tijdens Agriflanders.

Het gaat om de volgende innovaties:

  • GEA DairyMilk M6850 (zie hiervoor ook het Nederlandse Persbericht)
  • GEA DairyRobot R9500
  • SROne+ met sprayfunctie

 

Via deze link leest u de meer gedetailleerdere informatie over onze innovaties.

https://www.gea.com/nl/events/eurotier/index.jsp

Met de steun van