Dealers DeLaval

Op de beurs

Locatie op de beurs: 
1
Nummer: 
1432

Over het bedrijf

Dealers DeLaval
Industriepark - Drongen 10
Gent
Andere - Toelevering veeteelt - Veevoeders

DeLaval is sinds meer dan 130 jaar actief als leverancier van producten en oplossingen voor de professionele melkveehouder.  DeLaval staat gekend voor haar melkwinningssystemen, koecomfort- en hygiëneproducten en biedt naast hoogtechnologische producten ook uitgebreide service via haar distributienetwerk van dealers.

DeLaval
  • traditionele melkinstallaties - melkrobot - horizontale en verticale melkkoeltanks
  • koecomfort en hygiëneproducten
  • toebehoren voor reinigen en onderhoud melkinstallaties

DeLaval introduceert nieuwe voeraanschuifrobot, de DeLaval OptiDuo™

DeLaval lanceert de OptiDuo™, een nieuwe voeraanschuifrobot. DeLaval OptiDuo ververst en mengt het voer terwijl hij het dichter naar het voerhek brengt.

Deze nieuwe technologie verhoogt de voeropname, vermindert de voerresten en helpt de veehouder zijn uitgespaarde tijd flexibeler te besteden.

DeLaval OptiDuo zorgt ervoor dat koeien altijd ververst voer ter beschikking hebben. Deze nieuwe technologie mengt het ruwvoer terwijl het naar het voerhek geschoven wordt. Met de dubbele spiraalvijzel en de adaptive drive functie kunnen alle soorten voer, ook grote hoeveelheden, verplaatst worden. Gaten in het voorliggend voer worden weer aangevuld. Dit zorgt ervoor dat ook de minder dominante koeien en vaarzen altijd voldoende vers voer ter beschikking hebben en zo vermindert de stress aan het voerhek.

"Deze nieuwe technologie heeft de potentie om ervoor te zorgen dat koeien continu goed gemengd voer krijgen. Dit helpt niet alleen om een maximale drogestofopname te garanderen, maar ook om het uitsorteren van het voer te

minimaliseren. De DeLaval Optiduo stelt koeien in staat hun tijd efficiënter in te zetten, zodat er meer tijd overblijft om te liggen en te herkauwen", bevestigt Dr. Trevor DeVries, Professor en Hoofd Onderzoek in Gedrag en Welzijn van melkvee, University of Guelph, Canada.

DeLaval OptiDuo heeft een krachtvoerlokker als optie, die tijdens de laatste rondes de voeropname verder kan verhogen. De DeLaval OptiDuo kan gebruikt worden in verschillende omstandigheden, ook op bedrijven met hellingen tot 5%, bedrijven met meerdere stallen en voergangen.

DeLaval OptiDuo heeft een onderhoudsvriendelijk ontwerp. Het aantal slijtdelen is zeer beperkt en smeren is niet nodig. Er is een eenvoudig DeLaval InService™ programma ter beschikking om OptiDuo altijd op zijn best te laten presteren.

"Dierenwelzijn, winstgevendheid, arbeidsefficiëntie en voedselveiligheid zijn uitdagingen die melkveehouders over de hele wereld steeds nadrukkelijker nastreven. Met DeLaval OptiDuo helpen we de veehouder in al die aspecten met een vernieuwde manier van voeren, waarbij de veehouder zijn tijd nog flexibeler kan besteden”, zegt Paul Löfgren, EVP Cluster Europe, Middle East and Africa.

Filmpjes:

https://youtu.be/ptMwzcjO4Cg
Testimonial: https://youtu.be/oKTpmaTxOpE
Mengen: https://youtu.be/A-LrDYFZncM

Op ons Youtube kanaal vindt u nog meer testimonials en filmpjes.

Indien er nog meer vragen zijn mag u steeds contact opnemen met:
Ludo Bols
Ludo.Bols@DeLaval.com
+32 475 909072

DeLaval lanceert nieuw automatisch melksysteem, de DeLaval VMS™ melkrobot V300

DeLaval heeft recent de nieuwe VMS™ V300 melkrobot gelanceerd, een compleet nieuwe ervaring voor koeien en klanten. De VMS V300 maakt melkveehouders minder kwetsbaar en afhankelijk van de beschikbaarheid van gekwalificeerde melkers in de toekomst en zorgt er tevens voor dat zij voorop blijven lopen wat dierenwelzijn en voedselveiligheid betreft. De VMS V300 draagt bij aan de winstgevendheid van de melkveehouderij; niet alleen vandaag, maar ook voor de volgende generatie.

“Als marktleider zien we het als verplichting en kans om een bijdrage te leveren aan beter melken in alle werelddelen en helpen we melkveehouders bij hun dagelijks terugkerende uitdagingen. Het ontwerp van de nieuwe VMS V300 melkrobot is zodanig ontwikkeld dat melkveehouders worden geholpen aan de basis; meer te kunnen doen met minder middelen. We zijn trots op en zeer tevreden met het bereikte resultaat”, stelt Joakim Rosengren, President & CEO.

Met een aansluitresultaat van 99,8% en tot 50% sneller aansluiten, 10% hogere capaciteit, het echte individuele kwartiermelken, een potentie van meer dan 3.500 kg melkproductie per dag, een 99% dekkingsgraad van spraymiddel, een servicevriendelijker ontwerp en lagere operationele kosten, bewijst het DeLaval VMS V300 systeem dat de toekomst van melken hier en nu reeds is gestart.

Het DeLaval VMS V300 systeem is voorzien van DeLaval InControl™, een nieuwe gebruikersinterface die ervoor zorgt dat informatie en controle op het systeem overal, ook op afstand, toegankelijk is. DeLaval PureFlow™, de nieuwe transparante voorbehandelbeker, is een andere kenmerkende vernieuwing van de DeLaval VMS V300. Verder is DeLaval InSight™, het nieuwste op het gebied van vision-technologie, toegepast in de DeLaval VMS V300 voor soepel, snel en accuraat aansluiten van de spenen.

Met toevoeging van het DeLaval InService™ All-Inclusive programma is een klantspecifieke oplossing inclusief preventief onderhoud, service, verbruiksartikelen, advies en storingsdelen voor een vaste prijs mogelijk. Het DeLaval InServiceTM  programma biedt melkveehouders de mogelijkheid zich op hun andere bedrijfsactiviteiten te focussen, met de zekerheid dat het melkproces continu goed en geoptimaliseerd verloopt.

Voor meer informatie over DeLaval VMS V300 bezoek onze website: www.delaval.com.
Andre de Leeuw, Market Solution manager Benelux
+31 6 53 99 49 52
andre.deleeuw@delaval.com

Over DeLaval

DeLaval is wereld marktleider op het vlak van melkwinningsapparatuur en oplossingen voor de melkveehouderij en maakt duurzame voedselproductie mogelijk, rekening houdend met melkkwaliteit en oog voor dierwelzijn. Onze oplossingen en systemen worden gebruikt door miljoenen melkveehouders verspreid over de wereld, elke dag opnieuw.

DeLaval is meer dan 135 jaar geleden ontstaan toen uitvinder Gustaf de Laval de melkseparator patenteerde. Vandaag is DeLaval actief in meer dan 100 landen en biedt werk aan meer dan 4500 medewerkers.

DeLaval, naast Tetra Pak en Sidel, is onderdeel van de Tetra Laval Group.

Filmpjes

www.delavalcorporate.com.
https://youtu.be/ptMwzcjO4Cg
Testimonial: https://youtu.be/oKTpmaTxOpE
Mengen: https://youtu.be/A-LrDYFZncM

Op ons Youtube kanaal vindt u nog meer testimonials en filmpjes.

Met de steun van