Cobutra

Op de beurs

Locatie op de beurs: 
7
Nummer: 
7433

Over het bedrijf

Cobutra
Kleinhoefstraat 5
Geel
Toelevering veeteelt

Easy Silage

Meerdere keren per jaar door weer en wind slepen met folie, zandzakken en autobanden. De traditionele manier van het afdekken van een sleufsilo is een zware en arbeidsintensieve klus, waarbij het moeilijk blijft om de silo op een kwalitatief juiste manier af te dichten. Met de innovatieve afdeksystemen van Easy Silage is dat verleden tijd!

De jongste innovatie bij Easy Silage is het portaalsysteem met wisselrol.

Waarbij de buis ,waar het afdekkleed omheen rolt, via hydraulische armen op de silowand achtergelaten kan worden en de machine via de afstandsbediening naar de volgende silo gereden kan worden.

Dit portaalsysteem met wisselrol is ontwikkeld voor melkveehouders met meerdere silo’s.

Hierbij gaan we uit van silo’s met een maximale breedte van 20 meter, waarbij de veehouder met 1 machine de silo waar hij aan het uitkuilen is en de silo waar hij wenst in te kuilen, gelijktijdig kan bedienen.

De ruimte tussen de silo’s dient min. 1,5 meter te zijn, zodat de afdekmachine langs de silowanden kan rijden. De machine is in hoogte verstelbaar, waarmee u de rol kunt wisselen en daar waar nodig en/of praktisch ook onder de rol door kunt rijden. Voor silo’s met een maximale breedte van 15 meter kunt u ook kiezen voor de optie om de machine in breedte te verstellen (tot max. 2,5 meter).

De Easy Silage afdeksystemen

Alle afdekmachines, portaal of op rail, zijn naar keuze te bedienen met een afstandsbediening of vanaf een plateau met hydraulische handmatige bediening.
Omdat iedere situatie uniek is, wordt er een afdeksysteem op maat samengesteld!
Er kan gekozen worden uit verschillende aandrijfsystemen:

  • Solar
  • Netstroom (380 volt)
  • Generator (benzine/diesel)
  • Externe voeding (tractor, verreiker etc)
     

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Bregina van Straten
Office Manager Easy Silage
E-mail: info@easysilage.com
Tel.nr.: 0515-820907

 

Met de steun van