CID LINES

Op de beurs

Locatie op de beurs: 
7
Nummer: 
7412

Over het bedrijf

CID LINES
Waterpoortstraat 2
Ieper
Toelevering veeteelt

Bij CID LINES zijn we ervan overtuigd dat hygiëne leidt tot een betere gezondheid. En die gezondheid is op zijn beurt de sleutel tot meer rendabiliteit en duurzaamheid. In de landbouwsector zorgen gezonde dieren voor meer inkomen voor de boer. In de voedingsindustrie genereren gezondheid en veiligheid betere bedrijfsvoering in overeenstemming met alle voorschriften. Globaal gezien zal de eindconsument altijd de vruchten plukken van een gezonde voedselketen, hetgeen het algemeen welzijn bevordert.

Daarom zorgen wij als betrouwbare partner van landbouwers en voedingsprofessionals ervoor dat hygiëne functioneert en dit op de meest efficiënte manier. Wij bieden niet alleen een brede waaier aan producten aan voor specifieke doeleinden, maar geven ook professioneel advies, volledig afgestemd op elke situatie en op elke schakel in de voedselketen. Om te komen tot juiste hygiënetoepassingen, bouwen wij een duurzame relatie op met onze distributeurs door hen voortdurend ondersteuning te bieden.

Door te investeren in onderzoek en ontwikkeling en door onze kennis te delen met onze partners, blijven we bovendien altijd een stapje voor. Zo besparen we hen kopzorgen en helpen hen zich te focussen op het essentiële: hun bedrijf gezond houden.

Met de steun van