Broeierij Lafaut

Op de beurs

Locatie op de beurs: 
1
Nummer: 
1572

Over het bedrijf

Broeierij Lafaut
Klokhofstraat 13
Beselare
Broeierijen

Sinds jaar en dag stellen wij de kwaliteit van ons eindproduct, het ééndagskuiken, voorop. Wij weten als geen ander dat alle stappen in het proces zo kwalitatief en efficiënt mogelijk moeten verlopen om een perfect eindproduct te kunnen afleveren. Met het oog op stevige, gezonde kuikens verzorgen we onze moederdieren met de nodige passie. Want eerst was er de kip en dan pas het ei. Om een uitstekende kwaliteit te kunnen bieden, beschikken we over onze eigen moederdierbedrijven.

Voorts worden onze dieren verzorgd door één en dezelfde gepassioneerde vermeerderaar die van de nodige bagage voorzien is. Dit heeft een positief effect op het welzijn van de kippen. De persoon in kwestie wordt bijgestaan door een team bestaande uit een dierenarts, specialisten en techniekers die de omstandigheden perfect aanpassen aan de noden van de dieren.

Ook in de rest van de wereld zijn wij actief. We verzenden broedeieren om wereldwijd zo veel mogelijk mensen van onze kwalitatieve broedeieren te laten kunnen genieten.

Met de steun van