Bouwimpex

Op de beurs

Locatie op de beurs: 
7
Nummer: 
7511

Over het bedrijf

Bouwimpex
Mercuriusweg 15a
Barneveld
Stallenbouw- en inrichting

Bouwimpex: specialist in (kunststof) bouwproducten voor stallenbouw

Bouwimpex heeft een range van duurzame (kunststof)producten ontwikkeld voor toepassingen in moderne stallen en agrarische gebouwen. Deze producten kunnen zowel onafhankelijk als gecombineerd toegepast worden in renovatie- en nieuwbouwprojecten.
Ons productportfolio biedt een complete oplossing voor de moderne agrariër die zijn stal of bedrijfsgebouw op een verantwoorde en duurzame manier klaar wil maken voor de toekomst.

Kunststof wandsystemen en hokafscheidingen
Voor de moderne stallenbouw en stalinrichting levert Bouwimpex een programma van duurzame, kunststof wandpanelen die geschikt zijn voor de bouw van scheidingswanden en hokafscheidingen. Bouwplast-plus panelen kenmerken zich door de bewezen goede kwaliteit en de snelle wijze van monteren.

Kunststof kozijnen en deuren
Bouwimpex biedt een compleet assortiment van kunststof kozijnen en deuren die speciaal ontwikkeld zijn voor de moderne agrarische bouw. Deze producten zijn gemaakt van hoogwaardig pvc en kenmerken zich door de eenvoud van montage, de hoge mate van duurzaamheid en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

LuxAir daglicht- en luchtinlaatsysteem
In een stal moeten de leefomstandigheden van het dier zo optimaal zijn. Bouwimpex ontwikkelde daarom het innovatieve LuxAir-systeem. De kracht van dit product is de combinatie van een Bouwplast raamkozijn met een aerodynamisch luchtinlaatventiel. Hiermee wordt op een effectieve manier maximale daglichtinlaat én een optimale luchtaanvoer en –afvoer in de stal gerealiseerd.

Alles weten over onze producten? Bezoek ons in hal 7, stand 7511; we vertellen u graag meer!

LuxAir daglicht- & luchtinlaatsysteem

Meer daglicht en verse lucht in de stal

Sinds enkele jaren zijn de oppervlakte van daglichtvoorziening en de toevoer van voldoende verse lucht belangrijke uitgangspunten voor een diervriendelijke stal.

Bouwimpex speelt handig in op deze ontwikkeling met het innovatieve LuxAir-systeem. De kracht van het nieuwe product is de combinatie van een Bouwplast raamkozijn met een aerodynamisch luchtinlaatventiel. Hiermee wordt op een effectieve manier maximale daglichtinlaat én een optimale luchtaanvoer en –afvoer in de stal gerealiseerd.

In diverse Bouwplast raamuitvoeringen en kleurvariaties

Het luchtinlaatventiel kan gecombineerd worden met nagenoeg elk type Bouwplast raamkozijn. Deze hoogwaardige kunststof kozijnen zijn speciaal ontwikkeld voor de agrarische sector en dus extra duurzaam. Bouwplast kozijnen kunnen worden voorzien van isolerend dubbelglas of HR ++ glas voor een optimale lichtdoorlatendheid en een hoge isolatiewaarde.

Door de vele kleurvariaties en uitvoeringen (valraam, vast glas etc) kan het kozijn perfect afgestemd worden op de stal. Het LuxAir-systeem kan snel en eenvoudig worden gemonteerd en op elke gewenste afmeting geproduceerd worden.

Kostentechnisch aantrekkelijk door meer efficiëntie

Naast de effectiviteit van het product heeft LuxAir nog een groot voordeel. Normaliter zijn er twee aparte sparingen voor een daglichtsysteem en een luchtinlaatsysteem nodig. Met LuxAir hoeft men slechts één sparing af te monteren. Dit maakt LuxAir een uiterst efficiënte en kostenbesparende oplossing.

LuxAir is breed toepasbaar binnen de agrarische sector: het systeem is niet alleen geschikt voor de varkenssector, maar ook voor de kalverindustrie en de pluimveehouderij.

Bezoek ons in hal 7, stand 7511; we vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Met de steun van