Acerta

Op de beurs

Locatie op de beurs: 
1
Nummer: 
1413

Over het bedrijf

Acerta
Diestsevest 40
Leuven
Diensten

Acerta is dé expert in personeelsadministratie voor de groensector

Acerta is een strategische partner van de groensector en heeft een intensieve samenwerking met Boerenbond. Onze gespecialiseerde medewerkers staan steeds voor jou klaar in een kantoor in jouw buurt. Jouw sociale-en loonadministratie wordt beheerd door je eigen vertrouwde payrollteam, met diepgaande kennis over de groen- en tuinbouwsector. Bij Acerta weten we dat het inschakelen van extra werknemers op piekmomenten heel wat administratie kan meebrengen. Dankzij onze vernieuwde payroll management tool, Acerta Connect, is dubbele administratie verleden tijd. 

Wij maken het jou gemakkelijk en nemen jouw werk uit handen, aan een zeer aantrekkelijk tarief: je hoeft enkel de dimona-aangifte te doen via de website van de RSZ. Op basis hiervan halen wij automatisch de nodige gegevens op om de lonen te verwerken.

Daarnaast capteren we de wetgeving sneller dan andere sociale secretariaten in de markt. Zo ben je dus ook sneller op de hoogte van de nieuwigheden binnen jouw sector. Je kan steeds op ons rekenen.

Met de steun van