Info Standhouders

Agriflanders 2017 volzet: registreren voor de wachtlijst

Met 350 standhouders gespreid over 8 hallen is alle standruimte op Agriflanders 2017 ingenomen. U kan zich wel nog registreren op de wachtlijst door een mail te sturen naar info@agriflanders.be. Wij zullen u dan contacteren mocht er zich toch nog een opportuniteit voordoen.

 

Reglement Agriflanders 2017

Download hier

 

Blijvende waarschuwing aan alle exposanten

We hebben vernomen dat onze exposanten opnieuw gecontacteerd worden door de vennootschap EXPO Guide.  Deze sturen een formulier waarin de indruk gewekt wordt dat de adresgegevens van de exposanten kosteloos in een jaarboek van beurzen “EXPO Guide” vermeld worden.

Dit formulier – waarin u gevraagd wordt uw adresgegevens aan te passen - wordt U ter ondertekening voorgelegd, maar is dusdanig opgesteld dat één van de clausules evenwel voorziet in de automatische verlenging van uw contract voor de komende 3 jaren, tegen betaling van ongeveer 1.180 euro per jaar.

De naam van Agriflanders, Agridagen en/of Werktuigendagen wordt misbruikt zonder dat wij betrokken zijn in deze werkwijze.

We dringen dan ook aan op de grootste voorzichtigheid en raden U bijgevolg aan om geen gevolg te geven aan de brieven, voorstellen en zelfs betalingsaanmaningen uitgaande van deze vennootschappen.

De politie van Brussel Hoofstad is bezig met een onderzoek naar Expo Guide, handelend vanuit Mexico. De Mexicaanse regering heeft Expo Guide gevraagd haar activiteiten te stoppen. Het tempo van de mailings zou lager liggen, maar nog niet gestopt zijn!

Ook andere oplichters zijn aan het werk, zoals de 'bedrijvengids' op elke stad gericht.

Steeds zeer zorgvuldig nalezen.

http://agriflanders.be/sites/agriflanders.be/files/AFL17_REGLEMENT_NL.pdf

Headsponsor

KBC

Sponsors

Partners

Organisatie

Agriflora CV
Kortrijksesteenweg 1097c
B-9051 Gent
BTW BE 0461 573 411

Contact

Tel : (+32) (0)9 245 36 13
Fax : (+32) (0)9 245 36 11
info@agriflanders.be